mej Glad

2 day is the day jag vaknade klockan sju =) Åkte sej till katrineholm med Tatsu och Ruubelis. Ja just d Zerpan var oxå me. Han kan jag jue inte glömma. Men ändå trodde jag skulle ärligt vara med på värsta operationen. Det hade jag tyckt om att se =) hehe. Men nej neej, fick hålla hand me Ruuben som var såå orolig. "Hanba värsta känslig".
nemen allvar vi fick vänta i två och en halv timma. träsmak i chrumpan. Oki till slut blev vi fett me oroliga. alla kom o gick och ingen Taru såg man. Var på spaning oxå men inget jahk såg. Men till slut så fick vi syn på henne, hel var hon oxå. Inget som hade opererats bort av misstag. 10 fingrar och 10 tår fanns kvar. allt toppen..haha ska inte glömma nämna den fantastisk, vackra designen på outfiten som Taru fick ha på sej. LOL. Den var verkligen hilarious. ooh och knästrumporna.. ooh u sexy baby. just d,iik. På väntrummet så hade dom oxå ett par riktigt läskiga gamla fotografier av sjukhuset. Från 1927 lr var d t.o.m 1827? Hyyi det såg så trevligt ut, NOT!  Som taget från en skräck FILM. Kul att se dom, skrämmer shiten ur folk. Speciellt en bild tagen från en barnkammare, stod det en tant i hörnet, jag lovar hon stirra på mej! Lr d kändes så, haha. Men dom var läskiga. aja nog om det.
Visst hade vi kuligt jahk och Ruuben med =) Lr vad säger du Ruuben?? mmm.. :D
sen tebax den absolut rooliga bil resan med alla dom läskiga kurvorna. Dont like. Vi beställde mat från Max, goodeli good. Jätte hungrig var man. Sen tog vi väl efter det bara d lilla lugna. Som satt så perfekt. Kollade på liite roolit på tv =) Nu jag tagit mej hem igen, märkte att på köksbordet låg min deklaration.
Det tar jag hand om imorrn Lr jaa Rolly får jue hjälpa mej me d =) Aaah e så täppt så täppt i näsan. Fattar inte?!  knappt jag kan andas. Hope mej inte fått allergi för nått. Skulle inte vara nice!! neh nu ska jag ringa och prata pussinuttit med min pöjk, tänkte jahk =) hiihi. och berätta om dagen som vart. ska säga att jag har haft en fantastisk roolig dag med mina undebara vänner. Tack. Love u

Peace <3 

Kommentarer
Postat av: tatsu :)

det var kul att du följde med, fast ni fick vänta ett litet tag :) men bra gick det :) Love you girl*

2008-04-07 @ 09:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0